sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Vesileikkejä

Veden ja sen liikkeen kuvaaminen on varmastikin amatöörikuvaajille ainainen haaste. Roiskuvan tai virtaavan veden liikkeen pysäyttäminen kuvaan ja kuitenkin sen märkyyden ja energian välittäminen ei ole helppoa ja harjoittelua se paljon vaatisi.

Kävimme Cefalussa noin 100 kilometrin päässä itään Palermosta kauniissa ja harmonisessa - mutta hieman tylsässä - pikkukaupungissa, jossa pääsi myös aivan rantaan kuvaamaan. Valitettavasti (!) tänne luvattu myrsky tyyntyi, ja niinpä aallokko oli ihan tavallista ja ei lyönyt rantaan koko meren voimalla, joten kuvistakin tuli melko kesyjä.




Palermossa on monia suihkulähteitä. Jotenkin minusta on messevää, että kaveri voi nukkua rauhaisasti suihkulähteen solinassa - ei tarvitse hankkia erikseen sellaista kelloradiota, joka soittaa meren ääniä tai aaltojen liplatusta.


Ja täällä on myös hieno kasvitieteellinen puutarha, jossa käymme vielä alkuviikosta ennen lähtöämme, mutta ns. englantilainen puutarha on kaupunkipuisto, jossa sielläkin on nätti suihkulähde puiston keskellä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti