maanantai 13. lokakuuta 2014

Katutaidetta Fuengirolassa(kin)

Kuten tämän blogin lukijat ovat nähneet, on Berliini mitä hienoin paikka erilaisen ja monipuolisen katutaiteen kuvaamiselle. Jo muutamien vuosien ajan olen kiinnittänyt täällä Fuengirolassa huomiotani siihen, että varsinkin erilaisista pop-artisteista on hienoja seinämaalauksia. Näitä löytyy Los Pacosin läheltä yhdeltä suurelta betoniseinältä jokivarresta sekä Los Bolichesin ns. junakadulta suosikkilevykauppani Goldiscin seinästä. Tietysti tämänkokoisessa kaupungissa ei ole vaikeaa valita suosikkilevykauppaansa, mutta Goldiscillä on kyllä kova valikoima hyvää musiikkia!

Tässäpä muutama näyte jokivarren betoniseinämästä - ja kiinnittänette huomiotanne siihen, että niinpaljon on hyvää osaamista kunnioitettu, ettei sinne ole menty päälle maalailemaan tägejä (joita kyllä junaradan varresta löytyy yllin kyllin) ja muuten menty tätä maisemaan muuntamaan.





Hienoja ovat myös Goldiscin seinässä olevat maalaukset, joita voi ihailla ihan päiväkävelylläkin - Jimin sätkän savu melkein tuntuu sieraimissa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti